Kedves Mindenki!
Nagyon szépen köszönöm az irasaitokat, nagyon jol esett a biztatas és a kedves szavak.
Mandula: köszönöm szépen a biztatast. Igazad van, eddig is sokat segitett a szervezetm, hogy mire van szükségem. Te miota vagy vegan és milyen okbol kifolyolag?
Megali: köszönöm a valaszod. A hajam hullik bizony, méghozza jo évek ota, és sajnos nem sikerült rajönnöm az okra. Neked van tipped?
Rendszeresen és sok magvat és dioféléket fogyasztok, ebben talan nem lehet a hiany.
Te is vegan vagy?
Parsifal: köszönöm a biztatast és a valaszod, és a jo könyvtippeket, hol lehet beszerezni a könyveket? Barmilyen könyvesboltban?
A tojassal mindig is hadilabon alltam, nem szerettem a szagat sosem és azt olvastam, hogy ugyanolyan mérgezö anyagok vannak benne, mint a husban. A tejtermékektöl kicsit nehezebb volt a megvalas, de mar nem hianyzik. Elöször egy nagyon jo könyvben olvastam az allati fehérjékröl (Galina Shatalova: Wir fressen uns zum Tode - sajnos magyar nyelven még nem jelent meg,de aki tud németül - vagy esetleg oroszul, ajanlom figyelmébe a 90 év feletti vegan orvosnö könyvét), illetve egy cikkben olvastam, hogy a tejben vér is van (ami logikus) és ez lassan el is vette a kedvemet. Illetve olvastam a tej elöallitasarol, és a tehenek szenvedéséröl, és valahogy elment a kedvem az egésztöl. Nem éri meg a sajt élvezete, hogy mas szenvedjen emiatt.
Te milyen okbol kifolyag lettél vegan?
Giyandeva: köszönöm a soraid és az ötletet. Egy idö ota én is szemezgetek a viragpollennel, és most a biztatasodra neki fogok allni, és a reggeli müzlimhez hozzakeverem.
Te miért lettél vegan?
Mégegyszer köszönöm irasaitokat!
Adél