Oltások

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

Oltások

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2008. okt. 8., szer. 8:10

Vitaindítónak belinkelem ezt a cikket, beszéljünk, hogy szerintetek mit lehet tenni? Ti hogy gondoljátok, valóban ekkora e a veszély?

http://veg.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1583
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


HozzászólásSzerző: Gitta » 2008. okt. 9., csüt. 8:03

Szerintem igen.
MIért?

1. a kötelező oltás hatalmas üzlet a gyógyszergyáraknak, hiszen az állam fizeti.
2. a népet meg lehet vele nyugtatni, ha valaki megkapta, biztos nem lehet baja. és erre is szükség van.
3. ha valamilyen mellékhatás jelentkezik, akkor SOHA nem az oltást teszik felelőssé. Vannak azonnali mellékhatások, erre az orvosok szoktak is figyelmeztetni, és ezt el is fogadja az ember. de vannak fél évvel, évvel később jelentkező mellékhatások is, ezeket meg már nem tulajdonítják annak.

És ha egy benfentes így nyilatkozik, akkor ott tényleg lehet valami...

egy ismerősöm gyerekénél idegrendszeri problémák jelentkeztek az oltás után 3-4 hónappal, senki nem fogadja el, hogy az oltástól van... de hát ezt bizonyítani is nehéz lenne.
Avatar
Gitta
Írogat
 
Hsz: 75
Csatlakozott: 2008. feb. 11., hétf. 1:00

HozzászólásSzerző: Norci » 2008. okt. 9., csüt. 12:01

Egyetértek. Évek óta olvasok ilyen témájú cikkeket, és mindenhonnan ugyanaz az infó jön: mögöttes gazdasági-politikai-szociális érdekek irányítják az oltás-gépezetet. Mint ahogy a betegségipar többi szegmensét is. A felületi kezelés egyik "sikeres" eszköze, hogy eltüntetik a látható jeleket, de mivel a végső ok feltáratlan és emiatt kezeletlen marad, a betegség szövődményei évekkel később szép csendben gyilkolnak. :?

Nekem a legfelháborítóbb az, hogy a szülőket a gyerekük elvesztésétől való félelmük segítségével manipulálják, plusz akiket ezzel nem paliznak be (és az ilyenek egyre többen vannak), azokat a törvényi szabályozás által rákényszerítenek az oltásokra. Ennyit a demokráciáról, szabad akaratról...

Közben senki nem tud arra mit mondani, hogy miért nem hagyják meg, hogy én a saját gyerekemet úgy neveljem, ahogy akarom, oltassam, vagy ne oltassam a saját belátásom szerint. azzal jönnek, hogy akkor másokat ezzel veszélyeztetek. de hiszen ha a mások gyereke be van oltva, és ez "biztos védelmet nyújt" neki, akkor nincs mitől félnie, hogy az én gyerekemtől bármit elkaphat az oviban, stb. vagy nem?
Avatar
Norci
Grafomán
 
Hsz: 826
Csatlakozott: 2004. dec. 31., pén. 1:00

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2008. okt. 9., csüt. 13:33

A kérdés az számomra, hogy ha a "törvény" kötelező volta alól hogyan lehet kibújni... vagy ha nem hogyan lehet lecsökkenteni a minimálisra a veszélyt.

Jelenlegi infóim szerint, ha megszületik a gyerkőc, akkor reikivel fogom kiszedni belőle ezt a sok mérget, sejtszinten hat még a búzafűlé is... több elképzelésem nincs most. Örülnék ha valaki megírná, mit lehetne még tenni.
Avatar
giyandeva
Grafomán
 
Hsz: 790
Csatlakozott: 2006. feb. 7., kedd 1:00
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

HozzászólásSzerző: Norci » 2008. okt. 9., csüt. 15:05

vannak homeopátiás szerek is a kivezetésre, de hogy pontosan mik ezek, azt nem tudom, mert még nem érint a téma. ezen kívül van kinezben is nehézfém kivezetés - ez viszont babánál nem alkalmazható, azt hiszem. de ami nagyon durva, az az, hogy huszonx év után is hatnak ezek ránk, tehát felnőttként is érdemes kinezzel kivezetni a felgyülemlett nehézfémeket.
Avatar
Norci
Grafomán
 
Hsz: 826
Csatlakozott: 2004. dec. 31., pén. 1:00

Re: A védőoltások haszontalansága és veszélye

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. szept. 1., csüt. 15:28

Dátum: 2005. november 08. kedd, 00:10 Küldte: Parsifal

"Vajon nem egyszerűbb megoldás a természetes életmód által a szervezet ellenállóerejét valamennyi betegséggel szemben kifejleszteni?""Egy védőoltás csak egyféle ragályos betegség ellen véd. A ragályos betegségek bacillusainak száma, ha csak a leggyakoribbakat tekintjük is, 60-70-re tehető, márpedig, ha mindezen betegségek ellen beoltunk valakit, úgy a szerencsétlen sokkal előbb válik a rengeteg oltás mérgeinek áldozatává, mint maguknak a különféle betegségeknek. Vajon nem egyszerűbb megoldás a természetes életmód által a szervezet ellenállóerejét valamennyi betegséggel szemben kifejleszteni? - Ezen kívül a védőoltások elméleti és gyakorlati értéke is fölötte kétséges és vitatott a jelenlegi gyógyászatban. Az Egyesült Államok területén az utóbbi esztendőkben a diftériában elhalálozottak 93,5%-a lett beoltva diftéria ellen; folytathatnám még a statisztikát számos más betegség védőoltásainak és gyászos eredményeinek felsorolásával. Az allopatikus (gyógyszeres) gyógyászatnak tehát minden oka megvan, hogy ne nagyon dicsekedjék védőoltásainak preventív (megelőző) jellegével, amely elméletileg nagyszerűen fest, gyakorlatilag azonban, a józan ész ítélőszéke előtt teljesen csődöt mond. Nem ez a módja tehát a járványos megbetegedések megelőzésének, hanem a tisztaság, a friss levegő, a víz és napfény, továbbá a tiszta, természetes táplálkozás, amelyek mind külsőleg, mind belsőleg a legjobb baktériumölők. Ha mindezen természetes tényezőkkel élünk, akkor soha sem lesz szükségünk az oltás-mérgekre. Ha pedig ezeket elhanyagoljuk, akkor az oltás-mérgek sem segítenek."

Forrás: Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely - Természetes élet és gyógymód
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Egészség

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron