felmerült már valamelyik topicban, hogy pl. megjelenhetne a veg.hu a IX. vegetáriánus fesztiválon.
Egyetértettek vele?
Akkor talán még időben elkezdjük az együttgondolkodást, hogyan, milyen módon lehet/ne ezt megvalósítnai.
Tami legfeljebb megkerget az ilyen ötletekért
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
én teljesen egyetértek vele. mikor lesz?
valaki azt írta az egyik topicban, hogy felháborítja a vallás megjelenése az ilyen fesztiválokon, mert elijeszti szegény leendő vega érdeklődőt. szvsz a vega életmód nagyon sokaknak összekapcsolódik valamilyen vallással, életfilozófiával, értékrenddel, stb. legyen az bármi is, van helye szerintem egy ilyen helyen. ha csak azt nézzük, ami a legtöbb vegetáriánusnak fontos szempont volt az átállásnál: az állatok megölése. és máris a vallásnál vagyunk...
Ám azt hiszem, ha "egyetértünk" a veg.hu megjelenésében, akkor célszerű már időben elkezdeni az együtműködést, együttgondolkodást...
Teljesen egyetértünk, hogy sokak számára összekapcsolódik a vega életmód és a vallás. Nem is látom, miért lenne ez probléma. Bár MINDEN valással összekapcsolódna a vega életmód.
(Mondom ezt katolikusként )
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
Tegnap már próbáltam ötleteimet elképzelni. Először is lessz egy helyünk.
Egy asztal, jó néhány ülőhely. Kiteszünk néhány nyomtatványt, kérdőívet, laptopot a veg.hu-val, csíráztatunk, megmutatjuk, hogy miről beszélgetünk itt, a fórumon, ...
sok szép, nagy zöld és sportpálya is van ott ha jól emlékszem, az Erzsébet-ligetben
ha ti szoktatok járni a napfényes Élet programjaira, meg is tudhatnátok Tőlük, mikor lesz pontosan a következő vegetárius fesztivál, mivel (ha jól tudom) ők szervezik.
Volt valaki április 10-én Budán az Egészség és Szépség kiállításon
Mi ekkor kezdjük a Jógasátor munkáját a gyerek Szigeten