Eszti: "Jaj, nee! Én pedig nagyon szerettem a csokit!? Legalább lennének annyira korrektek hogy ráírják, mi is van valójában benne! "
-Szia! Ha tudnád, hogy marhavér, vagy más szenvedés van benne, akkor nem (v)ennéd? Feltételezem, igen. Akkor mit (v)ennél? Csinálnál magadnak? Én ez utóbbit javallom. Előzd meg a csalódást! Csinálj saját csokit! Az alapja a kakaó (vagy a karob, ez utóbbi olcsóbb, egészségesebb és édesebb is), valami édes összetevő (én az aszalt gyümölcsöt, datolyát ajánlom - ez a legédesebb), továbbá elbírja az olajos magot is (mogyoró, kókuszreszelék, szezám), és víz is kell bele. Csak össze kell keverni, ízlés szerint adagolva, próbálgatva az ízek arányát. Keress ilyen recepteket a megfelelő helyeken. Olcsóbb is, és biztosan neked való a végeredmény.
Norci: "szerintem ízre teljesen olyan, mint a danette, csak
egészséges. isteni találmány! "
- <köhmmm> Bocsi N, de... EMBERI TALÁLMÁNY! Elképzelem, ahogy az ember folytatja a termetés munkáját a Földön. Fejlődik, megépíti a gyárat, amelyben feldolgozza a növényt (szerencsére már nyoma sincs tehénválladéknak), majd a földből kiszívott fekete anyagból fehér poharakat gyárt, amelybe az alpro-t tölti, majd eladja, ... Csak azt akartam mondani, hogy a "A gyümölcs isteni találmány!"

Attól még lehet finom az alpro, és viszonylag jó választás...